En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Düzında spesiyalist ve sertifikalı literatürçılarımızın yardımları ile her projeye yakışır yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Yangın Kapısı alırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yöreımızdan üretilen baplar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı karşıtlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı yapılması gerekebilir. İşte hakeza durumlar destur özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

23/12/2022Genel Yüksekliği muayyen bir seviyenin üstünde olan yapılar derunin yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni can kaybının önlenmesi adına oldukça önemli bir konumda bulunmaktadır. Binaların asıl antrelerinde yahut koridor bölümlerinde yangının ruhlu bir halde meydana gelmesi özellikle faik katlı yapılarda gezinti yahut pencerelerden geçiştirmek olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme ehil olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır konstrüksiyonlarda arttırılan denetimler ile müşterek yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri kesif bir incelemeye basıcı tutulur. örgüların iç aksamında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, gestaltların dışında mevcut ve kuvvetli kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında sevimli kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Hangi örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk örgünın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, örgünın yararlanma sınıfı kabilinden faktörler dokunaklı olmaktadır.

Iye oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını Yangın Kapısı Fiyatları belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine olanak teşhisrken başka taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Binalarda makul standartlarda yer alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

şayet bir yangın kapısı bağırsakin bedel meyanştırması gestaltlıyor ise bu durumda en yerinde alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna bakarak en sahih pahaı kazanmak olacaktır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page